Coach on Wheels

De coachingsgarage biedt verschillende mogelijkheden. Door inzet van verschillende methodieken komen we tot de essentie van je zijn. De coachingsgarage biedt een veilige plek om het wezenlijke gesprek te kunnen voeren.

Om dat wezenlijke gesprek te voeren is het nodig om een ‘klik’ te hebben met elkaar. Dan is de coaching zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig. Ieder coachingstraject start met een intakegesprek. Hierin proberen we helder te krijgen welke vragen er liggen waarna we bepalen hoe en hoelang het traject gaat lopen. Voor de één is een eenmalige sessie voldoende en voor de andere spreken we een aantal keren af.

Een coachingsvraag kan gaan over jou, je persoon en wat je drijft in het leven en waar je tegen aan loopt. Het kan gaan over rouw en verlies, over levensstijl en coping strategieën. Maar het kan ook gaan over werk en carrière en niet weten wat daarin het beste bij jou past. In alle verschillende vragen gaat het over jou.

Daarnaast kan je ook bij mij terecht als je als je de hobbels waar je tegen aanloopt in het leven meer op een energetische manier wilt aanpakken. Dan kun je kiezen voor holistische coaching. Een holistisch coach ziet jou als een geheel.  In de maatschappij wordt dit steeds belangrijker. De druk is hoog, veel prikkels in de maatschappij die allemaal binnenkomen. Presteren is een hedendaags woord dat belangrijk is geworden. Daar staat tegenover dat steeds meer mensen zoeken naar een stukje rust, zingeving en tijd voor zichzelf.  Bij een holistisch coach kan dat allemaal. Vanuit meerdere niveaus: fysiek (lichamelijk), emotioneel (emoties), mentaal (gedachten, overtuigingen) energetisch (vanuit energetisch oogpunt, chakraleer ed) en spiritueel niveau, kijkend naar de oorzaak van klachten en hoe jou dit blokkeert in je leven of je werk.

Voor de kundalini coaching en numerologie kun je verder lezen onder het kopje Yoga