Kundalini Yoga

In de coachingsgarage kun je ook terecht voor kundalini yogalessen. 1 x per week op de dinsdagavond kun je in een klein groepje een les volgen.  Kundalini yoga is een cadeautje, een uur waarin je oplaadt en tegelijk ontspant. Ook kan je kiezen voor een priveles kundalini yoga of kan ik op locatie, in bijvoorbeeld een bedrijf, lessen geven.

Kundalini yoga is behalve praktisch ook zeer krachtig. Het balanceert het kliersysteem en versterkt het zenuwstelsel. Het helpt je kalm, gecentreerd en helder te blijven tijdens alle uitdagingen van je leven.

Door het beoefenen van kundalini yoga groei je. Je voelt je vitaler en energieker.

Wat gaan we doen

Een Kundalini yogales duurt 1,5 uur waarin we ongeveer een uur met yoga bezig zijn.  In die tijd stel ik een les samen waarin we verschillende oefeningen doen en een bijpassende meditatie. Zo’n serie oefeningen wordt een kriya genoemd. Op basis van je wensen stel ik een les samen. Er zijn namelijk wel honderden verschillende kriya’s en elke kriya activeert een bepaalde emotie of lichaamsdeel.

Kundalini yoga is al duizenden jaren oud en komt uit Noord India. Lang waren deze technieken geheim. In 1968 kwam Yogi Bhajan – volger van de Sikh levensovertuiging en meester in kundalini yoga en witte trantra – naar het Westen. In 1968 gaf hij voor het eerst in de geschiedenis een kundalini yoga les in het openbaar. Door middel van zijn kennis, wijsheid en dienstbaarheid heeft hij ons een tijdloze erfenis nagelaten. Een gezonde, gelukkige en complete leefwijze.

Iedereen kan kundalini yoga beoefenen. Door te ademen en (een beetje) in de juiste richting meebewegen heb je er al profijt van.

Een yogales boek je per keer, voor een meer diepgaandere ervaring waarin we ook echt levensvragen en hobbels kunnen aanpakken is de Kundalini coaching een mooie kans en ervaring. Kundalini Coaching geeft je richting en focus. Het is een combinatie van denken (je overtuigingen leren (her)kennen), voelen (meer verbinding met je gevoelens m.b.v. oefeningen, lichaamswerk en meditatie) en doen (beperkende gedragspatronen omzetten naar constructieve actie richting, je doel).

Yoga Coaching is zeer effectief als je een doorbraak wilt creëren in je leven.

Je krijgt inzicht in wat je ten diepste wilt realiseren in je leven. De focus ligt op het formuleren van concrete doelen om dit te bereiken. De volgende stap is helderheid krijgen over wat er hierbij in de weg staat. Van daaruit ontstaat een plan om je doel met meer motivatie en energie succesvol te behalen.

Numerologie

Ben jij nieuwsgierig naar de kwaliteiten/krachten en je valkuilen en nog te ontwikkelen potentieel maak dan een afspraak voor de numerologie intake.

Door middel van Kundalini Numerologie stel ik je kwaliteiten/krachten vast. Maar ook je valkuilen en je nog te ontwikkelen potentieel. Ik werk dit uit in een verslag en stuur dit naar je op.

Mocht je dan verder aan de slag willen met de uitkomsten dan bespreken we je wensen en het eventueel te volgen traject.

Kom weer in de flow en enjoy!